Bottenvåningen

Här bor 10 personer bekvämt och vill man så går det att ytterligare 2 personer sover bäddsoffan i vardagsrummet. Med 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, kök, utekök, flera terrasser så kommer varje person att hitta sitt favorit hängställe. Planlösning finns längre ner på sidan.

Air-conditioning finns.

Vi utvecklar och förbättrar vårt hus kontinuerligt så variationer från bilderna kan förekomma. Bla har vi bytt samtliga fönster och jalusiluckor vilket medför att samtliga fönster nu mer har inbyggt insektsnät.

Det finns en utedusch på framsidan nere och det finns upphängning för handdukar och badkläder vid duschen men även även på baksidan utanför badrummet.

Vi har köpt in ett 10 tal yogamattor som ska ligga inne i vardagsrummet, bakom draperierna till höger. Dessa får ni gärna ta ut och använda så mycket ni bara orkar men ta gärna in dem när ni är klara, de blåser lätt iväg i eftermiddags brisen.

Är ni uppmärksamma när ni står vi duschen så ser ni att det på baksidan av ståltrappen till ovanvåningen finns det ett räcke för pull-ups och även två bars för dips.

SideMenu