Kroatienkusten kant
Härlig atmosfär...
plipp Dags för semester i Kroatien?
plipp Vill barnen ha sandstrand?
plipp Letar ni efter ett familjevänligt semesterboende?
plipp Trots allt skönt med trådlöst Internet?
plipp Funderingar pa att möta våren tidigt?
plipp Skulle ni gilla att ha 70 meter till havet?
plipp Värderar ni att ha det ombonat runt om kring er?
plipp En stund i hängmattan med härlig havsutsikt?
Karta Bildspel

Lata och aktiva dagar på samma gång...
Intresset för att semestra i Kroatien är på topp och vi förstår hur det kommer sig. Kroatien har mycket att erbjuda för många typer av intressen och önskemål. Föredrar ni att lata er på semestern finner ni lugnet genom att gå över till andra sidan ön och avskiljt sitta och titta ut över havet eller om ni hellre vill upptäcka nya miljöer och prata med lokalbefolkningen om hur man egentligen bär sig åt för att fiska kalamares. Nyfiskat smakar bäst på grillen!

Vill ni se er om och upptäcka Kroatiens mångfald - Då har ni hamnat mitt i navet. Hos oss befinner ni er på en stilla ö med omedelbar närhet till utflykt och hålligång. Ni bor strax innanför det natursköna skärgårdsbandet Kornati. Mindre än en timma iväg har ni ytterligare två nationalparker, Paklenica magnifika bersmassiv och Krka forsande vattenfall. För den arkitetur- och kulturintresserade finns ett antal kuststäder att botanisera i - förutom Split och Zadar, även Sibenik, Trogir, Primosten och Biograd.

De allra flesta som kommer till Kroatien bor hos privatpersoner som hyr ut lägenheter eller rum i sina hus. Detta gör att standarden på boende varierar. Kommer ni till oss vill vi göra allt för att ni ska känna er så hemma som möjligt men samtidigt kommer ni att kunna uppleva en helt annan kultur på nära håll. Vi har försökt skapa det vi själva saknat på semestern!

Låter det mysigt? Passa på att kolla in nuvarande bokningar som visar om det finns lediga rum.

Eller maila oss direkt och ställ frågor!

Och kroatiska turisbyråns hemsida om regionen...

Copyright © KroatienKusten, All Rights Reserved.

Kroatienkusten kant